Wie is Paisagel?

“Boekhouden is mensenwerk”

Paisagel is de eenmanszaak van Henny Kerkhof. Sinds 1997 voer ik de boekhoudingen voor diverse ondernemers. Dit doe ik met de volgende uitgangspunten:

  • de basis voor goed werk is een betrokken en persoonlijke relatie
  • onafhankelijk meedenken: handige tips nooit voor je houden
  • de klant mag nooit volledig afhankelijk zijn van zijn boekhouder

Deze uitgangspunten vormen ook de reden waarom ik bewust heb gekozen voor een eenmanszaak: op deze manier ben ik, net als u, ondernemer. Ik weet dus precies waar u als ondernemer behoefte aan heeft. Uw zaak is mijn zaak.

Ik vind dat de persoonlijke situatie en doelstellingen van de relatie belangrijk zijn om te weten, omdat het leveren van maatwerk in dit soort dienstverlening essentieel is. Vindingrijk advisering is alleen mogelijk bij een goed persoonlijk contact.

Daarom zal een relatie ook altijd beginnen met een open in-take gesprek, waarin ook direct duidelijk, in goed overleg, wordt bepaald welke werkzaamheden zullen worden uitgevoerd en tegen welke kosten.